Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Nu är det vi
som lever

Nu är det
vi som
kysser
kärlek
i återvändsgränd

Nu är det vi som
slåss
för livet
och tomtebloss

Nu
har vi tid
som
senare
blir dåtid
eller
det var bättre förr tid

Det kan aldrig bli något annat
än nu !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-11-12 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan