Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

honung i min säng

det var egentligen inget fel med det
vi bara njöt av varann
och det var väl inget fel med det?

inget seriöst sa du
jag höll med dig
bara leka lite

det var väl inget fel med det?

sommaren gick,
och den var underbar.
ni vet,
sådär som på film

när sommaren var slut
skulle vi hålla kontakten,
ses ibland
men du hörde aldrig av dig
såklart

och jag, jag var kvar här
tänkte på dig ofta

men det var väl inget fel med det?

och vi träffades bara en gång till,
det hade gått ett halv år sen vi sågs
fick en enda natt
som honung i min säng


men det var väl inget fel med det?

den natten somnade jag bland fuktiga lakan
med tanken att det var sista gången.
jag skulle glömma dig nu, lämna dig bakom mig
men jag vaknade kallsvettig


hur lämnar man den man älskar?

















Fri vers av Älskar_
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Älskar_