Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar för sanningen

Jag har länge nu blundat för sanningen
Jag ville inte se, vägrade att se
Du har visat mig innebörden av att vara kär,
på gott och ont
jag har aldrig känt såhär
du fick mig stilla
och jag skäms över min blåögdhet

nu kan ni alla skratta åt mig;
skratta åt det som så länge varit uppenbart
hela tiden, hade du någon annan
men din röst försvinner inte ur mitt huvud,
du gör mig galen







Fri vers av Älskar_
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 19:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är många här som blundar för sanningen.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Älskar_