Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en av invånarna i mitt hjärta


en själ fattigare

~~~


lyckan hann inte bara nudda dig
med sina mjuka vingar,
den hann också
så vackert tändas i dina ögon

hoppet hann tränga
längre in i ditt väsen än på länge

med en försiktig glädje
såg du framtiden an

men

ännu en gång
slog verkligheten
brutalt sönder din så sköra dröm




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-11-12 18:59



Bookmark and Share


    carimba
å så tungt att se ett nytänt hopp försvinna... gillar växlingen i texten
2005-11-21

    BrokenHearted
Så otroligt sorgligt skrivet..!!
Stor vändpunkt i ordet MEN, mer än man ibland kan föreställa sig ...
just att du skrev det i kursiverad stil gör det SÅ bra!

tänker en tanke för den här invånaren.. *
2005-11-19

  Propella
Otroligt välformulerad dikt om kärlek och sårbarhet. Jag njuter när jag läser den.
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan