Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens slav

Jag bad om att få bli frisläppt
att få slippa vara instängd

Jag sa: - låt mej slippa
vara instängd i
de trånga ramarna

det goda uppförandet
och så plikttroheten
det skaver mig i huvet!

tidens skaver mig
den är min slav, men
också jag är slav åt tiden
varje stund den fortgår

är mindre del
och större del
av allt tillsammans

av helheten




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-21 14:51



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En längtan efter frihet! tror jag. Är också fascinerad av tiden. Den är obegriplig. Men det är inte din text, den är mycket bra!
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP