Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn


jag är ett
och
du ett annat

sida vid sida

glider vi
genom tiden
sakteligen

på väg mot
transparens

smälta
upplösta
förenade

...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-22 20:54



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..enkel...
få ord som säger mycket...
tycker om...!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP