Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet tacktal bara...




Om poetträffen

 

Så säkert var att kvällen bara flöt på

som om sommarn redan kommit

fast inte riktigt ändå.

God mat och vackra ord smörjde både gom och öron

läckert och enkelt att förstå.

Mysfaktorn hög, atmosfären likaså!

Värdar och värdinnor skötte allt så snyggt,

lyckat blev detta...det kändes väldigt tryggt.

Tack för allt..vi ses igen!

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 549 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-05-23 15:48



Bookmark and Share


  Njord
Ja det var verkligen jättemysigt, Maten var underbar, sällskapet trevlig och allt var så välordnat, Poeterna läste sina texter med bravu och vi som inte vågade njöt av de andras djärvhet! Bilder ligger snart på min utställning!
2010-05-25

  Patricia L. Mellin
Jag önskar att jag var med.
2010-05-24

  Lena Krantz VIP
Ja verkligen supertrevligt och mycket bra arrangerat av dem som tog på sig detta!
2010-05-23

  Lili Samuelsson VIP
mm, en fantastisk kväll
tänk att det till och med fanns giraffer där:)
2010-05-23

  erkki
Det är kvinnan bakom allt
Mannen jämt hon har befallt!

Tack för uppskattning och uppmuntran
2010-05-23

    leelee
Ja, det var verligen jättetrevligt!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~