Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänd om

de stora salarna
du har älskat deras väggar och tak
beträda deras golv
ville du aldrig

av vördnad eller rädsla

eller; moraklockan, stilla
dammet och trägolvet
du är inte hemma här
inte i skuggorna, inte i ljuset från fönstret

inte i rum men i rymder

vänd om, stå inte där
i dörren
kliv ut ur världens trånga farstu


och hon vågade, tog steget
tillbaka till begynnelsen
fötterna till trädgårdens gräs

visst mindes de daggen
vagt




Fri vers av Marta
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta