Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

40+ men ganska omyndig ändå

Full av glädje och stor entusiasm gick jag in genom dörren till kontoret!
Dörren stod på glänt - alltid ett vakande öga som ser.

"- Jo, jag vill ta ledigt några dagar!"
"- Varför då?"

Ja, varför då?
För att.... För att.... Men ut med det nu då!

"- Ja, för att jag har fått ett nytt jobb efter att det här tar slut om en månad."

Tystnad!
Stolskrap.
Kroppsvikten förskjuts från vänster ben till det högra.
Ute kvittrar fåglarna som om ingenting kan störa deras cirklar.
Här inne är det kvavt!
Tystnad!
Tills......

"- Då får du be din nya chef att ringa mig, så ska vi diskutera saken!"

En stängd cirkel utan kvitter!




Fri vers av Lotta utan måtta
Läst 187 gånger
Publicerad 2010-05-23 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta utan måtta
Lotta utan måtta