Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nya månader, nya årstider, nya nätter, nya pojkar. nya fina tider på ingång.


kort och gott: ta mig till kärlek

när jag gömmer
mig
själv i mitt
okontrollerbara lockiga
hår
och fumlar
med
fingrarna

så inser jag att
du
är något lite extra


ditt blonda
hår
under kepsen är fint
att
dra fingrarna igenom

och
ska jag vara ärlig

så kysser
du
jäkligt bra



men
efter långa vintermånader
och
en kärlek
som var som ett
virrvarr av
känslokraschar och hjärtan
som fick ont

så är kärlek inte så simpel längre



möt morgonsolen med
mig
nynna på håkan
och
smutta rosé

visa vad kärlek är

för det är inte lätt att
låta
hjärtat
skena iväg
på en gång

då jag inte är säker på var det finns längre
och

vad
kärlek
egentligen
är




Fri vers av komigenlena
Läst 461 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-24 00:29



Bookmark and Share


  flyfinik
tillåter mig att hålla med föregående
2010-05-24

  Louisedottern
Förstår inte hur du kan kasta så grova tegelstenar mot min datorskärm. Det gör ont och med skicklighet skapar du vackra världar.
Kan inte sluta förvånas.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

komigenlena
komigenlena