Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodets Makt

Små små glimtar
Av evighetsljus



långa långa törnen
Färgar huvudet i djupaste rött



Så rött
Som blodet från en ven


Ändå finns hoppet där
Om evigheten kvar.


När allting verkar nått
Sitt slut.




Fri vers av Trazan
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan