Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst regn

Den friska höstluften
andas friskt i mitt bröst
Regnet, vattnar jorden
oupphörligt nu.

Varför inte säga tack regn?
att du vattnade mitt huvud och jorden?




Fri vers av Trazan
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan