Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara undrar

vad är skillnaden
på häftigt
och inte

ingen gråter till mina dikter
annars är de rätt lika dina

jag bara undrar




Fri vers av Brighton
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-05-25 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brighton