Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fint väder ute idag :)

Statusraden är svår att uppdatera
det är inte bara jag som tycker det
jag vet flera
försöker ofta men det blir inget mera
än: Fint väder ute idag :)

Jag vet, det kan utvecklas men jag törs inte experimentera

Jag är nervös för att låta pretentiös
inför mina vänner jag inte känner

Fint väder ute idag :)

Klart nån sagt det förut
det säger man ju varje gång man tittar ut
och det gör man till slut
för sitter man inne i juli står man inte ut

Jag stjäl meningar utan själ som andra själva stulit
idag är inte den första dagen det är fint väder i juli

"What's on your mind?"
Jo, det är ju fint väder ute idag :)

nu när jag ansträngt mig skulle det kännas jävligt illa
om ingen tryckte på 'gilla'




Fri vers (Spoken word/Slam) av Brighton
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-08-03 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brighton