Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Student


Sista året har nu nått sitt slut.

Blommande sommar och en kommande glädjetår väntar.

När snart portarna till friheten står och gläntar.

En gemenskap, ett skratt, en vän till skatt.

Ett dygn av lycka, som inte ens regnet kan knycka.

En natt till gryning, klivet till det verkliga livet.

Men alla lämnar ett fint minne i varandras sinne.

Ett minne som följer med likt en ström ...


Som byggs vidare till något vackert som kallas för dröm.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 00:14



Bookmark and Share


    AA VIP
Man ska ha hopp och tro på framtiden. Liv ska levas i studenttider. AA
2010-05-26

  Mästaren och Margarinet
Det är underbart med studenter. Ingen bitterhet, bara känslan av oemotståndlighet. Ingenstans känslan av att friheten är skenbar, strypsnaran är bara en tom ögla, ett o i ett ord, en strof, ett stycke, ett sammanhang som man törstar efter.
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob