Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås inte att ta bokstavligt, prova inte dessa exempel hemma, det kan ta en ände med förskräckelse enbart att som sätta barn till världen, de kostar både möda och pengar o så kan det börja värka i hjärtat också...


Svårigheten med att välja, rött eller blått, byxa eller kjol, ost eller kaviar





Att tvingas välja
hur man skall
rösta är litet

som att välja
mellan att frivilligt
äta mjukglass med

jordgubbssylt o strössel
eller att bara
låta ett barn

lägga sand i
ens mun där
man sitter på

sandlådans kant och
leker kalas med
var andras sinnen




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 02:03



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Rött är det enda alternativet!

Förövrigt kan sägas om din text; Jag skulle satt ihop de två orden var och andras i den sista raden. Samt inte skriva o utan och!
2010-05-26

  Larz Gustafsson VIP
För mig är det enkelt: Jag vägrar att rösta och förstör alltid mitt röstkort.
Ingen kan tvinga någon att rösta.
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP