Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig kunna dansa

Man kan säga att du dansar efter min pipa

Ser det i ögonvrån och hör hur gatstenarna viskar faktumet

men vännen
jag tror inte du hinner med mina steg
för det är en dans som
tar mången stunder att lära sig

Ska jag avliva dig snabbast möjligt
sticka dolken där blodet snabbast forsar

så borde jag frysa dig med blicken
och säga att
det är inte lönt att försöka sig ut på dansgolvet.




Fri vers av Karin E
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 19:00



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Målande ord.
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E