Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en trevlig bekant!


Satan

Satan!
det var skatan
håll på att bygga bo
med ris, pinne och hö
i trädet, under det var vårt ställe
där brukade samla Kalle och Jalle

Skatan flög
när kom det rök
från en cigg som hade kalle
föll en pinne på Finnen Jalle

Satan!
det var skatan
som flög från träd
Jalle slängde ved
det träffade inte skatan
Jalle sa – ”kom inte hit mer, satan”!




Fri vers av jamal jamal
Läst 287 gånger
Publicerad 2010-05-27 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamal jamal
jamal jamal