Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter fågel


Jag fryser
som en höst blomma på går'n
samlar värme, kraft mot vinterkylan

Jag andas in
en anda av sommarens skugga
för att inte falla ner på snön

Jag ser vinter fåglar
som flyger med starka vindar
mot riktning i södra värma länder

Jag tittar mot gråa himlen
ser ett spår av välfärds luft
som hjälper vinter fåglarna
att hitta gamla kärlek tillbaka




Fri vers av jamal jamal
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-26 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamal jamal
jamal jamal