Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns!

Känslan måste ju finnas!
den friheten måste ju finnas
att leva fri och fin
när du är min!

Självklart är du här,
naturligtvis är du kär
när du har en erotisk glöd,
hittas alltid värmen i mitt blod.

När du inte finns i hemmet
det är mycket ont i bröstet.
Ingen kärlek kokas i mig
saknas lusten, saknas bara dig!




Bunden vers av jamal jamal
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-31 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamal jamal
jamal jamal