Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertid igen!

det är höst, regnigt, kallt och skit,
snart återgår vi till en vit vintertid.
får sova och snarka en timme extra,
klockan blir tillbaka dragen utan bistra.




Fri vers av jamal jamal
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-26 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamal jamal
jamal jamal