Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är expert på området, skulle kunna doktorera i det


tack gode gud för att jag är så stolt

Jag skulle vilja ringa upp dig
Fast att jag är förbannad på dig
Jag skulle vilja ringa upp dig
Berätta hur mycket jag älskar dig
Men det låter jag bli
Tack gode gud att jag är så stolt

Jag skulle vilja berätta att jag saknar dig
Jag skulle vilja säga att jag behöver dig
Jag skulle vilja be dig komma
Helt nu och på en gång
Sälja mig billigt som fan
Ge upp och berätta som det är
Men det gör jag inte
Tack gode gud för att jag är så stolt

Jag irrade runt i mina tankar
Jag mötte mina känslor
Försökte behålla en del
Och mota tillbaka andra
Jag lyckades stänga inne dem alla
Gömma samtliga känslor för dig
Fast jag inte ville
Jag ville göra precis tvärtom
Men jag lät bli
Tack gode gud för att jag är så stolt

Jag skulle vilja rusa till dig så fort som du kallar
Bara släppa allt och komma så fort som du kallar
Jag skulle vilja njuta av din kärleks ord
Jag skulle vilja se allt ur kärlekens perspektiv
Ta till mig all din kärlek
Och se att jag får mycket mer än många andra
Men det gör jag inte, det låter jag bli
Tack gode gud för att jag är så stolt

Jag ville dela en värld med dig
Den skulle vara våran värld
Men jag valde att låta bli
Jag ville ha en egen värld
En värld där jag härskade i
En värld som är min och där jag bestämmer
En värld där jag inte behöver någon
Alla andra behöver någon, men inte jag

Om det var så
Då skulle man slippa så mycket
Då skulle jag inte tänka som jag nu gör
För du vet att jag vill ringa dig
Du vet att jag vill vara i vår värld
Du vet att jag skulle vilja berätta om alla rädslor
Jag skulle vilja berätta om min längtan
Jag skulle vilja berätta om hur jag känner mig
Hur liten jag är och hur mycket jag behöver dig
Men jag låter bli, tack gode gud att man är så stolt




Fri vers av PPQ
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-11-13 17:30



Bookmark and Share


  Adrian Arian
Så sant.
men be gud om saker
om han inte ger dig
kan du senare klaga på han
om du inte frågar
kan han påstå senare
att han inte visste.
2010-10-29

  Samsana
Ja den här dikten säger en hel del men jag vet inte om det är speciellt positivt. Att våga visa känslor är ingen svaghet. Helt tvärtom i mina ögon.
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ