Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt!

Det är (aldrig) för sent att vara för tidig.
Det är (aldrig) upplagt för att lägga ned
Det är (alltid) klart att saker kan vara oklara
Så klart stora saker kan vara små och likaså kan små vara stora.


Något så enkelt kan bli svårt och tricket, att göra svåra saker simpla.
Varför behövs försvar där det saknas attack och
är defensivt försvar något som är lättare att ta till än offensiv attack
Passiv passivitet kanske inte är något att rekommendera men
vad sägs om att passivisera försvaret till en positiv attack?


Så likt olika två kan vara medan ett så unikt att två kan bli likgiltigt
Samhörighet med tvåsamheten rekommenderas före ensamheten men detta innebär ju inte att personligheten måste komma efter.

Insikt!




Fri vers av Burre
Läst 634 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-28 12:44



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Har man insikt
får man utsikt
man får en vy
utan sky
om onödigt
man slipper
sig bry!
2010-05-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Har man insikt
har man utsikt
hindrar sky
man får en vy
slipper sig bry!
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Burre