Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sad

We tried a new thing today

To be sad together

It worked out ok i would say.

I kind of liked it,
better than beeing sad alone at least.

I wonder what she thought.




Fri vers av Burre
Läst 744 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-06-04 19:17



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint. =)
2010-10-01

  Pauline Pousár
Jag brukar ha en känsla av att jag och min älskade är ensamma tillsammans.. Det är en skön känsla.. Att inte vara ensam för sig själv. Tänk om vi skulle prova ert sätt också?

Fint, stämningsfullt och manar till eftertanke.
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Burre