Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2010-10-10 - vad händer väl då? Jordens undergång?






På en räkmacka
gled du nedför
ledstången i ditt

hus av disharmoni
dissympati samt rapsodi.
Kylarprydnaden på din

själs motorhuv läcker
avund med rosorna
slokar med sina

läckra huvuden. Kandelaberns
sitsta ljus brinner
i båda ändar

då radion varslar
om en invasion
från yttre rymden

där vi redan
befinner oss på
planeten jorden vlken

snurrar på runt
stjärnan sol, som
Clark Kents pappa

mycket väl kunde
ha uttryckt sig
medan han såg

på en gammal
repig kopia av
en film om

Godzilla. Ungefär som
filmen King Kong
bara mer japansk.





Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-28 15:53



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Darrande bladnerver nära blomaxelns fleråriga frömjölkapsel ympar pollensporer i artens biotoniska biografi.
Rankan sporrar taggig stjälk, roten agnar algen.
Lägger ris i rot.
2010-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag hoppas undergången äger rum innan dess.
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP