Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om blommor och bin för var libertin!


Det är en sak jag vill förtälja"

Det är en sak som jag nu vill förtälja,
Och den saken är blommor och bin,
Det blir svårt för de pryda att svälja,
Men en njutning för var libertin,
Det blir svårt för de pryda att svälja,
Men en njutning för var libertin!

Inget skamligt är skapt av naturen,
Det är självklart att detta är sant,
För alla människor liksom för djuren,
Så är allting därvid likadant,
Så för människorna liksom djuren,
Så är allting därvid likadant!

När en vacker dam jag får beskåda,
Då så väcker hon hos mig stor trå,
Och jag drabbas då av byxklåda,
Och en lem på mig börjar att stå,
Och jag drabbas då av byxklåda,
Och en lem hos mig börjar att stå!

Om den kvinnan är en villig pulla,
Så blir muttan hos henne plaskvåt,
Och hon erbjuder mig då att knulla,
Eftersom även hon blivit kåt,
Och hon erbjuder mig då att knulla,
Eftersom även hon blivit kåt!

När vi knullar sen då med varandra,
Utan att vara vigda med ring,
Finns det svartrockar som oss vill klandra,
Men vi fattar då ej någonting,
Finns det svartrockar som oss vill klandra,
Men vi fattar då ej någonting!

Finnes lusten ska den tillfredställas,
Ty naturen har skapat oss så,
Utan att man för det ska utskällas,
För sin pockande köttsliga trå,
Utan att man för det ska utskällas,
För sin pockande köttsliga trå!

Men det finns ju en del moraltanter,
Som där sitter med Bibeln i hand,
Och det finns dock och predikanter,
Som vill rena vårt syndiga land,
Och det finns dock och predikanter,
Som vill rena vårt syndiga land!

Men i Knutby där blev det bevisat,
Vem som är deras verkliga Gud,
Det är Eros de alltid har prisat,
Och ger Fan helt i Guds sjätte bud,
Det är Eros de alltid har prisat,
Och ger Fan helt i Guds sjätte bud!





Fri vers av Pehr Werz
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz