Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte bjuden

Glitter vid bryggan
jagar genom löven
glasen
klirrar och skålar
Du strålar och trånar
Hon står på klippan och vet
att du tittar
hon kisar i solen
smeker berlocken
silver i nacken

Vacker

Alla är där
Alla du älskar
de dina, de fina
de som du valt ut

Cava till folket!
skymningskristallerna glittrar
allt mindre
dricks ur och bärs in
med löften om nytt
mer

Musiken är i salen
starkast spelar du
för de dina, de fina och särskilt
för en
Tonerna kittlingarna
rinner i rummen, under trappor och
uppför dem, in i hörnen in i huden

in i nattens vrår
de inbyggda vrår
dit morgon inte når

där musiken är dov
golvet är mjukt
och hennes hår, lår
du får


När jag vaknar igen är jag
fortfarande en
och ni är två




Fri vers av k.varg
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

k.varg
k.varg