Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer om det som gör så ont att det blir tomt

jag har sett mig själv genom dina ögon
och tyckt om det
eller kanske snarare
sett förbi mig
och rakt på dig, som ser på mig
jag har aldrig känt så förut
aldrig sett mig så förut.

Allt har varit med dig i tanken, för den tanken,
jag har hoppats på oss, vetat om oss, sett fram emot
jag har trott på oss
jag har sett mig själv och tyckt om det
jag har aldrig varit så hel som i din kram
helt och hållet
så hemma
kan inte förstå att den var främmande för dig
jag vill vara kvar där där där där
alldeles nyss i din kram, innan du började prata
medan jag fortfarande darrade
innan jag blev trasig igen




Fri vers av k.varg
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

k.varg
k.varg