Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma

du är liten i världen precis som jag.
du är allvaret ansvaret inramat
av en finurlig mustasch
Dina kläder är vikta
hängslena i sin låda

Jag ligger här och är kaos

Du är mörka ögon som åtrår
fladdrar som vingslag och jag väntar
tills de landar
Du är nyfiken och hungrig och du vill väl inte
hinner inte se mig
du brinner

måste ha mer av det jag inte kan ge
du måste ha ha ha och jag väntar

Du är blek och hård och slät och stark
seniga armar som målats nålats av sorg och händer
som greppar tag, hårt
för sällan
Du är glass som smälter och fattiga riddare med farin

Du är ordförande och chef och pondus på jorden
och barndomen som glittrar i periferin
du är man och pojke
en kittling ett löfte
du knyter mina skor och somnar i min famn
du står pall i blåsten
den bryter dig inte fast du är liten som jag
du är älskare och pappa och du är älskad och älskar
alla och dig själv
utom mig

du har och tar och jag är bara liten
i världen som tillhör dig








Fri vers av k.varg
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-06 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

k.varg
k.varg