Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska man lyssna på sitt hjärta eller inte?

Känslor... känslor av skuld...
Man vill tillbaka...
Man vill inte bli krossad igen...
:((((((((
Jag vet inte vad jag ska göra...
Ska man lyssna eller ska man gå?

Ska man förlåta och bara glömma?

Ska man tillbaka....?
Ska man försöka igen?

Eller ska man bara glömma och gå vidare?

Fy vilken historia... Utan fel utan rätt...
En saga som är dömd att misslyckas...
Att göra fel... Att alltid bli försakad...
Att alltid bli som man aldrig tänkt sig...

Man blir aldrig älskad som man vill...
Man blir aldrig nummer ett....




Fri vers av Hjärtatmeddjupasår
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärtatmeddjupasår