Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag slutar andas..

Om jag slutar andas, vem kommer ihåg mig då?

Om mitt hjärta slutar slå, vem bryr sig då?

Ingen ser min smärta, ingen ser min gråt...
Varför vilja andas mer?

Varför vilja leva mer?

När kärleken hos alla är död...
när man ropar o aldrig blir hörd...

Ingen mening att leva... allt är så värdelöst...




Fri vers av Hjärtatmeddjupasår
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-18 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärtatmeddjupasår