Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri och klar

Nalkas dig i tidig gryning
För att höra din röst
Endast i dig
Finner jag ro och tröst


Min längtan den bär
Till evighetens värld
Där alla får vila och
Och ingen ensam är


Fri och klar
Jag är fri och klar
Fri och klar
Min längtan är en frihetsdag


Mina böner jag sänder
Om befrielsens vind
Som blåser in i mitt hjärta
Den längtar så in


Mina sår börjar läkas
Någon kallar mig
In i ett rike
Som är kärlek och harmoni



Fri och klar
Jag är fri och klar
Fri mod och klar
Jag är ett med min dag.




Fri vers av Trazan
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-30 18:51



Bookmark and Share


  Thea_66
Underbar dikt!
Jag har tappat orden..Gillar budskapet och sättet du framhäver det.
Fortsätt så!
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan