Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tungt och svårt när mina vänner gråter

Vi bad nu.
Hon och han började gråta
Jag förstod varför
Och det tunga och svåra
Är att jag ingenting kan
Göra.




Fri vers av Trazan
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan