Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt tillägnat till min Kille


Han är hela mitt hjärta

Du är den enda för mig.
Du är hela mitt hjärta, hela min själ.

Du är min älskling.
Du är allt för mig...

Jag är lycklig med dig, glad och tacksam för att du bara är min...

Jag älskar dig!




Fri vers av Domino
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Domino
Domino