Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska ta dig med


Vill du följa mina spår
in i mitt hjärta,

färdas genom sanningar till det absurda upphör vara
fatta min hand inatt,


ett nålstick bortom kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-30 23:48



Bookmark and Share


  Danne
Ojdå, puffra...det var något nytt...?
Mike Hammer.
2010-05-31

  anits VIP
Vackert
2010-05-31

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark. Vacker. =)
2010-05-31

  fakieform
kort, men ändå kraftfull.

gillar, gillar, gillar.
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth