Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all enkelhet bara..




annalkande

 

Något var på gång

som om man anade att ett tåg var på ingående,

eller annalkande steg på håll.

Förändring...vinden ändrade plötsligt riktning,

vaknade med ett ryck.

Var det blott en dröm eller verklighet,

Kan en dröm vara tydligare än en det som finns?

Sant är att jag vaknat till en alldeles ny dag

saluterad av fågelsång,

solstrålar genom mina persienner,

morgondimma som slöjor över gräs.

Morgontidningen ligger i brevinkastet och doften av nybryggt kaffe

från köket.

Jag sträcker på mig och kliver upp...för att möta dagen.

 




Prosa (Novell) av ~Leonardo~
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-31 20:50



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaa ...och vad finns då egentligen...dröm...verklighet ...skapar varandra...fint skrivet!
2010-06-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skönt skriven. =)
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~