Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en misshandlad tonårspojke berättar


Han passade inte in någon stans

Han sa att han inte
passade in någonstans
det var därför han
återvände till helvetet

Han sa att han kände sig
trygg med att bli slagen
att det var en vana som
gav honom hemkänsla

för precis så var det
i hans barndomshem

det enda han visste om




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-01 17:38



Bookmark and Share


  Trädflickan
Tragiskt att det ska behöva bli så.
2010-06-01

  Suzy med punkterna
Så ***** bra skrivet
2010-06-01

  stenen/ Yv Ericsson
så bra du skriver om detta! jag vet känslan av att bli helt kall.
att tillockmed känna sig hemma. hos smärtan. snyggt!
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP