Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heroinavgiftning


Ljuden ekar
bedövad,

tog två kabbar
sköt in,

ser dina ögon
älskar med din skugga i drömmarna,

svetten rinner
helvete det gör ju ont,

lämnar ni mig åt gamarna?
satans svin,

ja mtadon funkar= jävla skitsnack
ställ in dosen rätt,

klarar det ej
smärtan,

kroppen vrålar
ta bort dolcontinen,

ge mig något som funkar
fentanylplåster,

ja jag älskar dig sade jag ju i eftrmiddags då jag sket ner mig och spydde coca cola är förbjudet här,

det är vanebildande
rör ni mina cigg dödar jag,

detta är helvetet

ge mig något som funkar för helvete




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-01 20:44



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Väldigt stark text, måste vara ett rent helvete att sluta med skiten..Eller ska jag säga ett smutsigt helvete.. Och smärtan kan man nog inte ens föreställa sig..
2010-06-03

    Felttip
Hårda bud. Jag har sett det där en gång, ingen vacker syn.
Den klena trösten just nu är att det går över.
Hang in there.
2010-06-03

    ej medlem längre
och jag som tycker det är jobbigt med benzoavtändning.
Mycket skit har jag petat i mig under åren men aldrig horse
har aldrig varit intresserad , det är en djävulsk drog.
Shine on!!!!! jimmy.
2010-06-02

  Suzy med punkterna
Ångestladdat
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth