Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu, på samma sida



regnet faller

tunt, osynligt,

men fysiskt närvarande

som en slöja över tidigare misstag

som täcker

alla hårda ord

alla arga lögner

sköljer bort

all aska

från tidigare krig





och där, mitt i
står vi.





tömda

på rädsla

öppna

för varann



i kärleken



och tillsammans

växer vi nu, ihop



till en
























Fri vers av m.ricknell
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-01 21:00



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt..
2011-03-09

  Cosmic Johanna
En vacker återförening.

tycker mycket om denna dikt,

stämning, kärlek och hopp är dess nycklar!

varma applåder!
2010-06-14

  Tobias Nilzon
vackert så vackert.
2010-06-01

  Baystream
Underbart, underbart, underbart, underbart!!!!
Jag log från insidan och ut!

Super fin text, det vilar ett harmoniskt lugn över den och orden flyter vackert samman.
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell