Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorad oskuld


Hörde din röst förbanna min kärlek i mörkret
ung och ren,

lever den i en trasad kropp
en ande med destruktiva tendenser,

inatt torkar du bort morden jag begått och kallar mig älskade
kysser mina defekter


smärtan lyssnar ej på kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-01 21:44



Bookmark and Share


    Fjärilsflickan
Klar, ren och tänkvärd. Gillar den!
2010-06-02

  lodjuret/seglare VIP
eller på ett annat språk
(o en una otro idiomas)

perdido inocencia

oido su voz maldito mi amor en oscuridad
jóvenes y puro,

vivir lo en pãno cuerpo
una espiritu con destructivo tendencias,

esta noche limpiaparabrisas usted lejos asesinatos yo comprometido y llamada me queridos
besos mi defectos

dolor oyentes no en amor
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth