Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon såg en regnbåge av guld inatt

Flickan i mina drömmar sluter ögonen
och kysser

sanningen i själen svart,
vandrar sakta in

i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 309 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-06-01 21:48



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
o stannar kvar såsom dina vackra ord../B
2010-06-02

  Ritva
Underbart! Gillar innehållet! Bravo!
2010-06-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. =)
2010-06-02

  kärleks ängel
vacker!
2010-06-02

  Suzy med punkterna
Under...bart....verk
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth