Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

tom på tankar
i hundrafyrtio knyck
rakt mot lyckan

ett himmelskt luftslott
svävar sakta efter
hinner ändå ifatt mej

ty hastighet är relativt
precis som lyckans

svävande svindel

innan jag når målet
kommer något oväntat

att hända, att falla
över mig

mina vägar omgjorda




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-01 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP