Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den var en ö av våld

De levde i en isolerad värld

de där barnen

den var en ö av våld

där allting kretsade

kring pappans vrede

ingen såg ditin, men jag

har varit där på besök

det gavs ett smakprov

och en sightseeingtur




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-02 20:10



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
den äkta kylan i ett nötskal - förträffligt ordat!
2010-06-03

  Ingela Svenson VIP
Jag är den enda rättspoeten, såvitt känt!
2010-06-02

  stenen/ Yv Ericsson
du får vara på många platser.. det måste vara en lättnad att skriva av sig. lätta på den tunga bördan. tror att många, även jag, kan känna igen sig här. mycket bra! du är världens bästa rättspoet!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP