Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturaliam non sunt turpia!


En liderlig kulla från Klitten

En liderlig kulla från Klitten,
Låg där och gned sig i mitten,
Emellan lår,
Så drömmar hon får,
Och drömmarna handlar om pitten!




Bunden vers (Limerick) av Pehr Werz
Läst 275 gånger
Publicerad 2010-06-02 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz