Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar ditt hjärta evigt

Ler
du ser mig,

tar ditt hjärta
kyssar faller ned som stjärnor,

önskar sann magi inatt
tog din kropp då månen skrek på kärleken du bar i hjärtat,

min älskade förevigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 01:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2010-06-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt. =)
2010-06-03

  Nina Nightwish
Läckert:)
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth