Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekens villkor


barndomsminne

Unga män tvingar mig stanna ute i skymningen

Far ger mig stryk

Lillebror flinar

Patriarkatets diktatur skapar stackars förkrympta karlar
och kvinnor med sår i själen.




Fri vers av anna-maj bergström
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-06-03 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-maj bergström