Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten dikt


Pennan


Pennan - nyvässad gräddgul

glider över pappret

tillåter tankar ta form

totar till tokroligheter

präntar protester och pamfletter

Pennan - verktyg för kontakt och kommunikation

Pennan - vedervärdigt vapen och frihetens främsta försvarare.




Fri vers av anna-maj bergström
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 21:56



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
..\"frihetens främsta försvarare\", en stor sanning på liten yta och med få ord. Toppen!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

anna-maj bergström