Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Terapidikt


Önskan


En enda önskan:
Att befrias från smärtminne och utanförskap.
Att finna en hemvist.
\"My home is where I lay my hat...\"
Kyrie eleison.




Fri vers av anna-maj bergström
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-10-06 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-maj bergström