Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en sorgsen poetvän


Och lyfter igen, mot solen

Att jag kunde bära dig
att mina goda tankar
kunde lysa in i ditt mörker

att dofter från mina
blommande syrener
svindlar dig lycklig

när världen är ljus
värmen, solen och
ljumma vindar blåser
lägger jag en varm hand
på din kupa av mörker

att din frostnatt tinar
så hoppas jag
att fågelln blir fri från
sin mörka fångenskap
och lyfter igen, mot

Solen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-03 13:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så underbart vackert och ömt med en alldeles speciell doft av syren
2010-06-03

  Catharina Edin VIP
Chanserna för fågeln måste bli så mycket större av sådana varma rader. Blommande syrener, det är nästan det somrigaste som finns, om man fick börja om kanske? Från när man var barn och först kände doften av syrener?
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP