Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gun-love hurts...

...I'm not looking for love, but it's hard to resist...


....I don't recall being this dead...




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-03 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell